No.2804, 75 Huili Straat, Ganjingzi-District, Dalian China
Thuis

Dalian Hivolt Power System Co.,Ltd. Kwaliteitscontrole

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Procesbeheersing op porseleinisolatie:

de kwaliteitsproducten zijn de vaste basis voor een groeiend bedrijf. Wij concentreren ons op de isolatiekwaliteit, en maken strikt controlment van onderaan aspecten:

1) De grondstof is de kritieke basis van gekwalificeerde isolatie. ten eerste, moeten wij hoogte selecteren - kwaliteits grondstof; zowel zal de chemische als fysieke inspectie op al type van grondstoffen worden geleid.

Na inkomende inspectie, zal de gekwalificeerde grondstof worden gemerkt en het opgeslagen afzonderlijk forfuther productie.the ongeschikte materiaal is veroordeeld om worden verworpen.

2) Wij hebben een technisch & inspectiecentrum. Er zijn meer dan 40 experiencendinspecteurs die voor het gehele productieproces werken honderden controlepunten te controleren die van de molen、 van de grondstoffen、 bal、 vormen drogend、 het eindproductassemblage van de verglazings、 brand、, test, verpakking enz.

Het controleert, registreert, analyseert en evalueert technologische parameters om de analyserapporten van de proceskwaliteit te beëindigen. Na de basisdatasinzameling, kunnen wij de gehele processtatus gemakkelijk kennen, en actie bij de één of andere tekort of foutcorrectie onmiddellijk voeren. Al die controlment zeker maakt ons het eindproduct is zeer gekwalificeerd.

3) Tijdens het proces van kwaliteitscontrolment, moeten wij zeker zijn allen en het testen materiaal die, dat in vervaardiging wordt gebruikt meten, controle en de inspectie is geldig. zo moet al die materiaal periodiek worden gekalibreerd.

4) Een andere goede manier om isolatiekwaliteit te controleren merkt. het kan al proces trackable maken. wij merken alle punten van het productieproces op product, van de moddernagel aan verpakking.

u kunt weten duidelijk de informatie dat ken wie de exploitant voor het vormen & het galzing enz., en ook de vurendatum, de partij Nr, enz. is.

als één of ander tekort gebeurde, kunnen wij reden gemakkelijk volgen. wij verbeteren onophoudelijk gekwalificeerd tarief door die controlment, omdat alle materialen van hun werk moeten de oorzaak zijn.

5) Voor elke oven, moeten sommige ervaren arbeiders prositytest doen en de analyse van het porseleinprofiel om zeker te zijn het porselein behoorlijk in brand wordt gestoken.

Wij zijn strikt naleven testprocedure doend verwante tests, bijvoorbeeld, elke isolatie moeten zijn routine getest, moeten de steekproeftests op elke partij tegen verschillende Normen zoals CEI, ANSI, BS enz. worden gedaan.

6) Wij hebben een onderzoekend centrum, dat isolatie volgens klantenspecfication of vereisten kan ontwerpen. De ingenieurs houden ook onderzoekend de manieren om geheel proces steable te maken, en onze fabriek onophoudelijk verbeterend te maken.

7) Wij leven strikt ISO9001 na: 2008, en gaat nog met kwaliteit het verbeteren door. Ons doel moet gekwalificeerde isolatie over de hele wereld leveren.

balmolen van porseleinisolatie

 

het shapping van porseleininsultaor

 

vuren van porseleinisolatie

 

assemblage van post postisolatie

 

pakket van porseleinisolatie

 

 

Procesbeheersing op Samengestelde isolatie:

 
Hoog - de kwaliteitsproducten zijn de vaste basis voor een groeiend bedrijf. Wij concentreren ons op de isolatiekwaliteit, en maken strikt controlment van onderaan aspecten:
 
1) De grondstof is de kritieke basis van gekwalificeerde isolatie. ten eerste, moeten wij hoogte selecteren - kwaliteits grondstof; zowel zal de chemische als fysieke inspectie op al type van grondstoffen (fiberglasstaaf, siliconerubber, metaalmontage enz.) worden geleid.
 
Na inkomende inspectie, zal de gekwalificeerde grondstof worden gemerkt en afzonderlijk opgeslagen voor futher is het productie.the ongeschikte materiaal veroordeeld om worden verworpen.
 
2) Wij hebben een technisch & inspectiecentrum. Er zijn meer dan 40 experiencendinspecteurs die voor het gehele productieproces werken honderden controlepunten van de machine van de grondstoffen、 injectie, het werk temperaturen, verschillende materiële opslagsituaties, de verschillende materiële test periode van de gebruiksgeldigheid te controleren, de inpakkend enz.
 
Het controleert, registreert, analyseert en evalueert technologische parameters om de analyserapporten van de proceskwaliteit te beëindigen.
Na de basisdatasinzameling, kunnen wij de gehele processtatus gemakkelijk kennen, en actie bij de één of andere tekort of foutcorrectie onmiddellijk voeren. Al die controlment zeker maakt ons het eindproduct is zeer gekwalificeerd.
 
3) Tijdens het kwaliteitscontroleprocédé, moeten wij zeker zijn allen en het testen materiaal die, dat in vervaardiging wordt gebruikt meten, controle en de inspectie is geldig. zo moet al die materiaal periodiek worden gekalibreerd.
 
4) Een andere goede manier om isolatiekwaliteit te controleren merkt. het kan al proces trackable maken.
wij merken alle punten van het productieproces op product, van de grondstof aan verpakking. u kunt weten duidelijk de informatie dat ken wie de exploitant in verschillend productieproces is. als één of ander tekort gebeurde, kunnen wij reden gemakkelijk volgen.
 
wij verbeteren onophoudelijk gekwalificeerd tarief door die controlment, omdat alle materialen van hun werk moeten de oorzaak zijn. Wij zijn strikt naleven testprocedure doend verwante tests, bijvoorbeeld, elke isolatie moeten zijn routine getest, moeten de steekproeftests op elke partij tegen verschillende Normen zoals CEI, ANSI, BS enz. worden gedaan.
 
5) Wij hebben een onderzoekend centrum, dat isolatie volgens klantenspecfication of vereisten kan ontwerpen. De ingenieurs houden ook onderzoekend de manieren om geheel proces steable te maken, en onze fabriek onophoudelijk verbeterend te maken.
 
6) Wij leven strikt ISO9001 na: 2008, en gaat nog met kwaliteit het verbeteren door.
Ons doel moet gekwalificeerde isolatie over de hele wereld leveren.
grondstof van samengestelde isolatie van Co. van het de Machtssysteem van Dalian Hivolt, Ltd.
 
de test van de fiberglasstaaf van samengestelde isolatie
 
Dalian Hivolt Power System Co.,Ltd. kwaliteitscontrole 7
 
Dalian Hivolt Power System Co.,Ltd. kwaliteitscontrole 8
 
injectinmechine voor samengestelde isolatie
 
pakket van samengestelde isolatie van Co. van het de Machtssysteem van Dalian Hivolt, Ltd.

 

Testfaciliteiten

Wij, Co. van het de Machtssysteem van Dalian Hivolt, Ltd hebben een zeer modern laboratorium

in onze fabriek, waar de routinetest, de steekproeftest en het normale typeonderzoek kunnen

wordt geleid overeenkomstig CEI, ANSI, BS, ALS en internationale andere

normen. Testwaaier met inbegrip van porseleinisolatie en samenstelling

isolatie. Het testmateriaal maakte hieronder van een lijst:

 

 · De hydraulische druk weerstaat testmachine

 · de machine van de de sterktetest van 100 tonmaterialen

 · De testmachine van de 600 KN-materialensterkte

 · 300 kV testtransformator

 · 200kV testtransformator

 · 250 KV de horizontale machine van de sterktetest

 · Thermisch mechanisch prestatietestmateriaal

 · Ultrasone detectors

 · De cantilever dwingt tot 50 KN

 · 1200kV de generator van het impulsvoltage

 · RIV-testmateriaal

chemische analyse van Co. van het de Machtssysteem van Dalian Hivolt, Ltd. buigende test van post postisolatie

M&E ontbrekende ladingstest van opschortingsisolatie de testfaciliteit van de bliksemimpuls van Co. van het de Machtssysteem van Dalian Hivolt, Ltd.

Certificaten
 • China Dalian Hivolt Power System Co.,Ltd. certificaten

  Standaard:ISO9000

Contactgegevens
Dalian Hivolt Power System Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr. Canning

Tel.: +86 411 84950806

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)