No.2804, 75 Huili Straat, Ganjingzi-District, Dalian China
Thuis

Dalian Hivolt Power System Co.,Ltd.

China Dalian Hivolt Power System Co.,Ltd. certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Dalian Hivolt Power System Co.,Ltd.

1 2 3 4 5 6 7
companyPics.title0 companyPics.title1 companyPics.title2 companyPics.title3 companyPics.title4 companyPics.title5 companyPics.title6
Workshop 1 Workshop 2 Workshop 3 Workshop 5 workshop 6 workshop 7 workshop 8
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Merken : HIVOLT
Aantal werknemers : 200~400
Opgericht Jaar : 1990
Export pct : 60% - 70%

Co. van het de Machtssysteem van Dalianhivolt, Ltd is een achtenswaardige isolatiefabrikant. Het was opstelling in jaar 1990 met assortiment van porseleinisolatie, samengestelde isolatie, en relevante metaalmontage voor transmissie & distributielijnen. Wij krijgen macht van meer dan 400 ijverige personeelsleden en 50 ervaren ingenieurs.

 

wij kijken de kwaliteit als ons bedrijfleven, en houden verbeterend productenkwaliteit. wij controleren strikt het gehele productieproces volgens ISO 9001: de uitgave van 2008, en de nadruk op elke kwaliteit detailleren van grondstof aan isolatieprestatietest .the de krachtige testfaciliteiten kunnen ervoor zorgen dat elk product onder controle.


Wij kunnen isolatie volgens CEI-normen, ANSI normen, de normen van BS of klantenspecfications leveren. de porseleinglans kan als bruin, lichtgrijs, wit of blauwe kleur worden gemaakt. De samengestelde loodskleur kan lichtgrijs of rood zijn. ondertussen, leveren wij ook hoogte - de kwaliteit tonghened glasisolatie voor binnenlandse markt en markt overzee.


Co. van het de Machtssysteem van Dalianhivolt, Ltd is een achtenswaardige leverancier, hebben wij met succes veel soort isolatie aan meer 30 landen en gebieden toe te schrijven aan betrouwbare kwaliteit & redelijke prijs geleverd. Wij beloven als om het even welke isolatie van ons bedrijf kwaliteitstekort heeft, zullen wij hen bij vrije last in 12 maanden na ontvangstbewijs vervangen. Wij hopen aan opstelling een samenwerking op lange termijn met u en genieten samen van de cursus.

Contactgegevens
Dalian Hivolt Power System Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr. Canning

Tel.: +86 411 84950806

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)